Για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια ο ΛεΜπρόν κλείνει regular season με λιγότερο από 25 πόντους ανά ματς (pics)
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ολοκλήρωσε τη φετινή regular season, μετρώντας 24,4 πόντους ανά παιχνίδι, με το συγκεκριμένο αριθμό να αποτελεί τη χειρότερη του επίδοση τα τελευταία 21 χρόνια.
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ολοκλήρωνει την 22η regular season της καριέρας του και πλέον στρέφεται στα play-off, όπου θα προσπαθήσει να κατακτήσει το δεύτερο του πρωτάθλημα με τους Λέικερς και το πέμπτο συνολικά.
O «Βασιλιάς» στην κανονική διάρκεια, είχε κατά μέσο όρο 24,4 πόντους ανά παιχνίδι και ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί τον… δεύτερο χειρότερο της καριέρας του.
LeBron James’ 20-year streak of averaging 25 PPG has officially come to an end 💔 pic.twitter.com/Ip45J4R2sw
— Legion Hoops (@LegionHoops) April 12, 2025
Ο σούπερ σταρ από το Άκρον είχε να πέσει χαμηλότερα από τους 25 πόντους μ.ο, εδώ και 21 χρόνια, δηλαδή από την πρώτη του σεζόν στο NBA (2003-04). Στην εναρκτήρια αγωνιστική περίοδο της καριέρας του, κατέγραψε 20,9 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να πάει με τους Καβαλίερς στα play-off.
Πέρασαν πολλά έτη, κατά τη διάρκεια των οποίων ο «Βασιλιάς» κατέκτησε πολλά MVP, πρωταθλήματα, ενώ υπήρξαν και δύο σεζόν που κατέγραψε πάνω από 30 πόντους ανά παιχνίδι (30,0 2007-08, 30,3 2021-22).
Το γεγονός ότι είχε 20 συνεχόμενες σεζόν που μετρούσε 25 πόντους ανά αγώνα, είναι συγκλονιστικό από μόνο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΛεΜπρόν δεν έχει πέσει ακόμα κάτω από τους 10 πόντους, στα τελευταία 1291 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και αυτό το σερί καλά κρατεί.
Τα τρομερά νούμερα του ΛεΜπρόν
Longest ACTIVE streak of regular season games with 10+ points:
1,289 — LeBron James
1,260 — Next 11 players COMBINED pic.twitter.com/WdLYkTOs1i— BronMuse (@BronMuse) April 7, 2025
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442