Η Μπαρτσελόνα έμεινε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην Μπέτις, όμως ο Χάνσι Φλικ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.
Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε παράλληλα πως η ομάδα του πήρε ακόμα έναν βαθμό και ότι πρέπει να κοιτά μπροστά για να κατακτήσει στο φινάλε της σεζόν τον τίτλο στη La Liga.
Οι δηλώσεις του Χάνσι Φλικ:
«Είπα στους παίκτες ότι βγάλαμε άλλο ένα ματς από το πρόγραμμα και πήραμε έναν ακόμη βαθμό. Είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ήμασταν τυχεροί στην αντίπαλη εστία. Ωστόσο, είμαι ευχαριστημένος με ό,τι είδα στο δεύτερο ημίχρονο.
Σε τέτοιες μέρες, όταν δεν μπορείς να σκοράρεις, πρέπει να το αποδεχτείς. Ας σκεφτόμαστε θετικά. Χαίρομαι που η ομάδα τα έδωσε όλα και προσπάθησε τα πάντα. Ας είμαστε αισιόδοξοι. Πήραμε έναν ακόμη βαθμό, είμαστε ήδη στον Απρίλιο και βρισκόμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία. Ας κοιτάξουμε μπροστά».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.