Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το Final-4 του Champions League. Σήμερα, Σάββατο (29/3) στις 16:00, live από το MEGA Play/megatv.com/in.gr, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στη Βάρη, για τον δεύτερο προημιτελικό του Champions League, με μοναδικό στόχο την πρόκριση σε ένα ακόμα Final-4.
Στην πρώτη «μάχη» των «8» της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 11-10 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο και απέκτησαν πλεονέκτημα ενός γκολ, ενόψει της σημερινής ρεβάνς στο κλειστό κολυμβητήριο Ευελπίδων.
Στην περιγραφή ο Παναγιώτης Περπερίδης και στο ρεπορτάζ ο Βιδιάνος Ρούσσος.
*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
Για τον αγώνα η άσος του Ολυμπιακού, Ντένια Κουρέτα, δήλωσε: «Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη. Είμαστε έτοιμες και αποφασισμένες για το παιχνίδι, θέλουμε πολύ να πάρουμε την πρόκριση και έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη και είμαστε έτοιμες να την διεκδικήσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε η μια για την άλλη. Το πάθος, η αποφασιστικότητα και η συγκέντρωση μας, καθώς και η άμυνα, θα είναι κατασταλτικός παράγοντας και πιστεύω, πως θα είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στη νίκη».
Τα δεδομένα για το πότε είναι εφικτή η διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός - Φενέρ που αναβλήθηκε και τι ισχύει με τον κανονισμό σχετικά με το ποιοι παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όταν το ματς γίνει.
Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας εκατοντάδες αφίσες Ομπράντοβιτς προσήλθαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο γήπεδο για το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα.