Τα play offs 1-4 της Stoiximan Super League ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή (30/3, 21:00), με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (21:00) και λίγο νωρίτερα (19:00) την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena. Ο Νταβίντ Κάρμο μίλησε για το ντέρμπι «αιωνίων» και αναφέρθηκε στο πώς προσεγγίζουν οι Πειραιώτες τα play offs, στο αήττητο της ομάδας του Μεντιλίμπαρ φέτος κόντρα στους «πράσινους», ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν προκαλεί μεγαλύτερο κίνητρο η κατάκτηση του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος ή η συμμετοχή στη League Phase του επόμενου Champions League.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάρμο:
Για το πώς προσεγγίζει ο Ολυμπιακός τα πλέι-οφ:
«Ξέρουμε τα δεδομένα. Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και έχουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πρέπει να το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα και να πανηγυρίσουμε στο τέλος».
Για το γεγονός πως φέτος είναι αήττητοι κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Αν το χρησιμοποιήσεις αυτό όχι για να επαναπαυτείς, αλλά για να επαναλάβεις όσα έκανες καλά στα προηγούμενα παιχνίδια και την μέθοδο που χρησιμοποίησες τότε μπορεί να οδηγήσει στον σωστό δρόμο. Δεν έχουμε ηττηθεί στα τελευταία παιχνίδια απέναντι τους, δουλέψαμε καλά, ξεκουραστήκαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες και τώρα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ξανά και να κάνουμε ωραία πράγματα».
Για το αν αποτελεί μεγαλύτερο κίνητρο η κατάκτηση του πρωταθλήματος ή η συμμετοχή στην League Phase του επόμενου Champions League:
«Σίγουρα να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Και εμείς οι παίκτες και ο κόσμος διψάμε για αυτόν τον τίτλο. Έχουμε ότι χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.