Ο «χάρτης» των προκριματικών του Μουντιάλ: Ο όμιλος και όλες οι ημερομηνίες των παιχνιδιών της Εθνικής μας ομάδας
Δείτε τις ημερομηνίες των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026 – Όλα τα δεδομένα για τον όμιλο της «γαλανόλευκης»
Μετά το πέρας των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας για το Nations League, επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης» είναι πλέον τα προκριματικά του Μουντιάλ για το 2026.
Εκεί η αγαπημένη ομάδα των Ελλήνων θα αντιμετωπίσει τις Δανία, Σκωτία και Λευκορωσία. Η πρώτη θέση στο γκρουπ δίνει απευθείας πρόκριση στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικό και του Καναδά, ενώ κι η δεύτερη θέση δίνει ακόμα μία ευκαιρία μέσω των playoffs.
Οι ημερομηνίες των αγώνων ανά αγωνιστική για τα προκριματικά του Μουντιάλ:
05/09/25 21:45 Ελλάδα – Λευκορωσία
08/09/25 21:45 Ελλάδα – Δανία
09/10/25 21:45 Σκωτία – Ελλάδα
12/10/25 21:45 Δανία – Ελλάδα
15/11/25 21:45 Ελλάδα – Σκωτία
18/11/25 21:45 Λευκορωσία – Ελλάδα
Αυτή η φάση των προκριματικών δίνει 12 εισιτήρια απευθείας στους νικητές των 12 προκριματικών ομίλων, ενώ συνολικά η UEFA έχει εξασφαλίσει 16 εισιτήρια για τα τελικά του Μουντιάλ. Τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια θα μοιραστούν ως εξής:
Οι 12 ομάδες που θα τερματίσουν στην 2η θέση θα παίξουν playoffs μαζί με τους τέσσερις καλύτερους νικητές των ομίλων του Nations League.
Στα playoffs οι ομάδες θα μοιραστούν σε τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας. Οι 12 δεύτεροι των προκριματικών του Μουντιάλ θα μοιραστούν στα πρώτα τρία γκρουπ, ανάλογα με την κατάταξή τους στο FIFA Ranking τον Νοέμβριο του 2025.
Οι τέσσερις ομάδες που θα μπουν μέσω του Nations League θα μπουν στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας.
Αυτές οι 16 ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερα μονοπάτια και ύστερα από δύο μονούς αγώνες σε στιλ Final Four θα αναδειχθούν οι τέσσερις νικητές που θα πάρουν και τα τελευταία εισιτήρια που δικαιούται η Ευρώπη.
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442