Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 08:30 το πρωί της Κυριακής.
Μία νταλίκα ανετράπη, για άγνωστη προς το παρόν αιτία, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τα άλλα δύο προπορευόμενα οχήματα, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο οδηγός της νταλίκας απεγκλωβίστηκε φέροντας ελαφρά τραύματα.
Η νταλίκα έγινε σμπαράλια όπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα:
Αυξημένη η κίνηση
Το βαρύ όχημα έπεσε επίσης πάνω στα προστατευτικά του δρόμου σπάζοντάς τα. Το δεξί ρεύμα έκλεισε λόγο του τροχαίου με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στο σημείο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας