Αντίπαλοι, αλλά πάνω απ’ όλα φίλοι: Το τρομερό τετ α τετ Καραλή – Ντουπλάντις (vid)
Οι Εμμανουήλ Καραλής και Άρμαντ Ντουπλάντις είχαν έναν μικρό διάλογο κατά τη διάρκεια του τελικού του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου στην Κίνα.
Εμμανουήλ Καραλής και Άρμαντ Ντουπλάντις είναι αντιμέτωποι στον τελικό του επί κοντώ, στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου στην Κίνα, ωστόσο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια.
Αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά, αφού οι δύο τους τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Το τετ α τετ των Καραλή και Ντουπλάντις
Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με χαρακτηριστική άνεση με την πρώτη τα 5.70μ., έχοντας εξαιρετική τεχνική στο πρώτο του άλμα στον αγώνα, άλμα που ήταν σαν εισαγωγικό στον τελικό.
Το ίδιο συνέβη και στα 5.80 μ. τα οποία πέρασε πηδώντας μάλιστα και περίπου στα 6 μέτρα, δείχνοντας να είναι σε τρομερή κατάσταση στον τελικό του μίτινγκ.
- Μπρέντφορντ – Γουλβς 2-2: Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος για την Ευρώπη
- Κρεμονέζε – Φιορεντίνα 1-4: Επιβλητικοί στο ντέρμπι παραμονής οι «Βιόλα»
- Βιλντόζα: «Δεν βλέπω ομάδα που μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό – Διαφορετικός Παναθηναϊκός με Λεσόρ»
- Επίθεση Φάμπρεγκας σε Γκασπερίνι – «Σκληρή» απάντηση από τον τεχνικό της Ρόμα
- Παναθηναϊκός: Στις ΗΠΑ με άδεια ο Κέντρικ Ναν για την κηδεία της γιαγιάς του
- Τουρκία: Γυναίκα διαιτητής σφύριξε αγώνα της Super Lig για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια (vid)
- Χωρίς θεατές τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ
- LIVE: Μπρέντφορντ – Γουλβς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442