Απαράδεκτη κίνηση από Σβιόντεκ: Ξέσπασε σε ball boy κατά τη διάρκεια του Indian Wells (vid)
Ένταση και νεύρα είχε η Ίγκα Σβιόντεκ, που κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στη Μίρα Αντρέεβα, αντέδρασε με άσχημο τρόπο προς ένα ball boy – Δείτε το βίντεο με την απαράδεκτη κίνησή της.
Η Ίγκα Σβιόντεκ, αντιμετώπισε τη Μίρα Αντρέεβα, στο India Wells, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 σετ, αλλά αυτό που έμεινε από το ματς, ήταν το απαράδεκτο ξέσπασμα της προς ένα ball boy.
Συγκεκριμένα, η Πολωνή τενίστρια πέταξε με δύναμη το μπαλάκι προς το ball boy που της το είχε μόλις δώσει, με τον νεαρό να μην αντιδρά μεν, αλλά να είναι φανερά αμήχανος και απλά να την… κοιτά, παραμένοντας στη θέση του.
Δείτε το ξέσπασμα της Σβιόντεκ
Imagine the reaction if this was Novak Djokovic???? Iga swiatek with a clown act 🤡pic.twitter.com/yA4T8PPRdX
Η απόδοση της Σβιόντεκ δεν ήταν αυτή που θα ήθελε η ίδια, χωρίς ωστόσο αυτό να δικαιολογεί τη συμπεριφορά της προς το ball boy, με την ενέργειά της να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στα social media, ενώ και το κοινό που παρακολουθούσε την αναμέτρηση την αποδοκίμασε.
Η ίδια δεν τοποθετήθηκε επίσημα για το περιστατικό, για την ώρα, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν ακόμα και την επιβολή ποινής από την WTA.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.