Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς επικράτησαν με 133-124 των Μέμφικς Γκρίζλις και διεύρυναν το εκπληκτικό σερί που έχουν χτίσει, αυτό των δεκαέξι συνεχόμενων νικών στο NBA.
Ο Έβαν Μόμπλεϊ, με double-double (22 πόντους και 11 ριμπάουντ), και ο Ντάριους Γκάρλαντ με 20 πόντους (και 9 ασίστ) ήταν οι κορυφαίοι των Καβς οι οποίοι βρίσκουν μεγάλο σερί για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν μετά το ξεκίνημα της χρονιάς, όταν είχαν κάνει και πάλι ένα παρόμοιο σερί το οποίο τελείωσε από τους Σέλτικς.
Ο ΝτεΆντρε Χάντερ σκόραρε 18 πόντους, ο Τζάρετ Άλεν είχε 16 και το Κλίβελαντ, ξεπέρασε τις 15 νίκες που είχε σημειώσει στην αρχή της χρονιάς. Η ομάδα του Ατκινσον δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα και μπαίνει στη συζήτηση για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς δείχνει να είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να παίξει τη Βοστώνη στα ίσια.
Από τη πλευρά των ηττημένων ο Τζα Μοράντ έκανε season-high με 44 πόντους, ενώ είχε 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Τζάρεν Τζάκσον τζούνιορ και ο Μπράντον Κλαρκ τελείωσαν τον αγώνα με 13 πόντους έκαστος.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου