Η εθνική Πολωνίας ανακοίνωσε την αποστολή της για τις πρώτες δύο αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η χώρα της Κεντρικής Ευρώπης θα αγωνιστεί κόντρα σε Λιθουανία (21/3), επί πολωνικού εδάφους και με τη Μάλτα (24/3), ξανά στην έδρα της.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, Κάρολ Σφιντέρσκι και Μπαρτολεμιέι Ντραγκόφσκι, καθώς και ο άσος του ΠΑΟΚ, Ματέους Βιτέσκα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Πολωνίας και αναμένεται να συμμετάσχουν στις επερχόμενες αναμετρήσεις.
Το υπόλοιπο ρόστερ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Λεβαντόφσκι, Σιμάνσκι (τον παίκτη της Φενέρμπαχτσε), Πιάτεκ και Μάτι Κας.
Δείτε την αποστολή της εθνικής Πολωνίας
Selekcjoner reprezentacji Polski Michał Probierz ogłosił listę zawodników powołanych na marcowe zgrupowanie oraz mecze z Litwą (21.03) i Maltą (24.03). 🇵🇱⤵ pic.twitter.com/DfRDBWWX8j
H Πολωνία φιλοδοξεί να προκριθεί στο τρίτο διαδοχικό Μουντιάλ, σε μια διοργάνωση στην οποία έχει μεγάλη ιστορία, έχοντας κατακτήσει δύο φορές την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, το 1974 και το 1982.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.