Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, συνεχίζοντας τις υψηλές πτήσεις. Ο Έλληνας αθλητής, που έχει βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ έξι φορές μέσα στο 2025 αγχώθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια του τελικού, αλλά κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μαζί με τον Μένο Φλον από την Ολλανδία.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του επί κοντώ κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στην ισοβαθμία με τον Ολλανδό, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα 5,90 μέτρα και είχαν την ίδιες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να μοιραστούν την πρώτη θέση.
Έτσι, έγινε ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία του κλειστού στίβου που παίρνει χρυσό στο άλμα επί κοντώ. Μάλιστα, σε μία απίστευτη ένδειξη συναδελφικότητα και δείγματος ευγενούς άμιλλας, ο 26χρονος άλτης μοιράστηκε το πρώτο σκαλί του βάθρου με τον Μένο Φλοον.
Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε τον τελικό με επιτυχημένο άλμα στα 5,60 μέτρα. Στη συνέχεια ο Έλληνας αθλητής άφησε τα 5,70 και πέρασε με την πρώτη τα 5,80 μέτρα δείχνοντας έτοιμος για ένα μετάλλιο. Ο Καραλής, όμως αγχώθηκε αρκετά στα 5,85 που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια και συνέχισε τον αγώνα του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανόλο φώναξε «Fly» στα 5,90μ., τα οποία πέρασε με άνεση και στιλ με το πρώτο του άλμα. Ο Καραλής δεν κατάφερε να περάσει τον πήχη στα 5.95, παρόλα αυτά ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος