Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν στο γιορτινό «Γ. Καραϊσκάκης» του ΟΦΗ με 1-0, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ροντινέι και έκλεισαν με ιδανικό τρόπο την κανονική περίοδο. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ.
Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκαναν το καθήκον τους και αύξησαν στους 7 βαθμούς τη διαφορά από την ΑΕΚ, που έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (δείτε εδώ τα highlights). Μια αναμέτρηση, στην οποία οι Κιτρινόμαυροι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 58’ λόγω αποβολής του Μήτογλου.
Ισοπαλία στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να έρχονται 1-1 (δείτε εδώ τα highlights). Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Γιουμπιτάνα στο 77’, ισοφάρισε ο Μαξίμοβιτς στο 90’ για τους Πράσινους.
Ήττα για τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με την Athens Kallithea να επικρατεί του Δικεφάλου του Βορρά με 2-1. Οι Ασπρόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ντεσπόντοφ, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το παιχνίδι με τους Αλφαρέλα (14’) και Λουκίνα (90’).
Διπλό του Πανσερραϊκού στην Τρίπολη, με την ομάδα του Χουάν Φερνάντο να κερδίζει τον Αστέρα με 2-1 (δείτε εδώ τα highlights). Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 58’ με τον Μουνιόθ, αλλά τα «λιοντάρια» γύρισαν το ματς, με τους Μπετανκόρ (60’) και Πιρές (84’).
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Η Λαμία νίκησε με 1-0 τον Βόλο, με τον Βλαχομήτρο να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Super League:
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί