Μίλησε στα ελληνικά η Ερντέμ μετά την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ευχαριστώ πολύ»
Η προπονήτρια του ΠΑΣ Γιάννινα, Σελέν Ερντέμ, αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση της ομάδας της στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών, ενώ φρόντισε να μιλήσει και στα ελληνικά.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ Γυναικών και θα περιμένει ποιος εκ των Παναθηναϊκού ή Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει στον τελικό.
Η προπονήτρια της ομάδας, Σελέν Ερντέμ, μίλησε μετά το παιχνίδι, και μάλιστα στα ελληνικά, αναφέροντας είναι πάρα πολύ χαρούμενη για την πρόκριση.
Οι δηλώσεις της Σελέν Ερντέμ:
«Θέλω να πω στη γλώσσα σας, είμαι πολύ χαρούμενη κι ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλες τις παίκτριες μου, ευχαριστώ όλο το σταφ. Είμαι πολύ χαρούμενη.
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια για εμάς. Οι παίκτριές μου τις τελευταίες 14 ημέρες σκέφτονταν αυτό το παιχνίδι. Για εμάς είναι κάτι ιστορικό».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.