Εξελίξεις με Τάισον: Επικοινώνησε με τον ΠΑΟΚ – Τι ζήτησε
Ο Τάισον επικοινώνησε με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από διάστημα πολλών ωρών, στο οποίο δεν απαντούσε στις κλήσεις - Τι ζήτησε από τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.
Ο 37χρονος ζήτησε άδεια από τη σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου του βορρά», καθώς δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ύστερα από το χθεσινό γεγονός. Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα, ο Τάισον είχε στείλει ένα μήνυμα προς την ομάδα, στο οποίο δήλωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει, με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση να είχε προκαλέσει ανησυχία.
Όλα, όμως, πήγαν καλά και ο Λατινοαμερικάνος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο (15/2) θα ξεκινήσει ξανά τις προπονήσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πιθανώς, να είναι διαθέσιμος στην αναμέτρηση με τη Λαμία (16/2, 20:00).
Το μήνυμα που είχε γράψει ο Τάισον μετά την αποβολή του
«Ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος από αυτό που συνέβη σήμερα. Δεν έχω τη δύναμη να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ για τα πάντα. Εσείς κάνετε αυτό το κλαμπ τεράστιο. Σας ευχαριστώ για όλα» έγραψε ο Τάισον όντας συναισθηματικά φορτισμένος από την απόφαση του Λόρενς Βίσερ να τον αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Θεσσαλονίκη, ο Τάισον χθες το βράδυ αποχώρησε από την Τούμπα με δάκρυα στα μάτια.
Ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποίησει 33 αναμετρήσεις, έχοντας 6 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του. Συνολικά με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει 102 αγώνες, με 18 γκολ και 17 ασίστ, ενώ στην καριέρα του σε επιπεδο συλλόγων έχει 682 παιχνίδια, με 134 γκολ και 135 ασίστ.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.