Με Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα στο 1-2 της κατάταξης προφανώς θυμάσαι ότι βρίσκεσαι σταθερά σε περιβάλλον Champions League. Ρίχνοντας όμως μια πιο προσεκτική ματιά στο πρώτο top 8 του νέου format και στις ομάδες που εξασφάλισαν από τώρα την παρουσία τους στους «16» του Μάρτη; Μένεις λιγάκι με το στόμα ανοιχτό.
Στη σύγκριση ποιοι είναι εκεί και ποιοι δεν είναι. Διότι μετά τους Reds και τους Καταλανούς; Η οκτάδα έχει Άρσεναλ, Ίντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης. Εχει όμως και την Λιλ. Και την Άστον Βίλα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός πέρσι με δύο νίκες στους ημιτελικούς του Conference League. Και έχει και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν που μπορεί να σάρωσε πέρσι στη Γερμανία αλλά σε αυτό το επίπεδο… Μπάγερν Μονάχου δεν τη λες.
Που είναι όμως οι Βαυαροί; Στρυμωγμένοι προς τη γαλαρία, έτοιμοι για το top 24. Όπως η Ρέαλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους με τη Μίλαν κλπ.
Αναλυτικά η πρώτη 8άδα που περνάει απευθείας στους 16: Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Ίντερ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν, Λιλ, Άστον Βίλα
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.