Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ντέρμπι «αιωνίων» της 20ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League, με τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μειώνουν την απόσταση τους από την κορυφή.
Η «Ένωση», πλέον, συγκατοικεί με τους «πράσινους» στην δεύτερη θέση και τους 40 βαθμούς, φτάνοντας στο -4 από τους «ερυθρόλευκους». Παράλληλα, ο «δικέφαλος του Βορρά» την μείωσε την διαφορά του από τους Πειραιώτες στους 7 βαθμούς.
Οι τέσσερις «μονομάχοι» για τον θρόνο του πρωταθλητή έχουν ακόμα έξι παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, με τους «πράσινους» να είναι σε καλύτερη μοίρα αφού έχουν τελειώσει τις υποχρεώσεις τους με τους υπόλοιπους τρεις, αν και έχουν την δύσκολη έξοδο στο «Κλεάνθης Βικαλίδης».
Από την άλλη, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν μεταξύ τους 2 φορές.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.