Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο Κρίστοφερ Βέλντε πέρασε σαν αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο και ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» έχει κάνει αισθητή την παρουσία του.
Ο Νορβηγός άσος της ομάδας του Πειραιά απείλησε μάλιστα την εστία των «δράκων» στο 64′, όταν επιχείρησε σουτ μέσα από την περιοχή (από πλάγια θέση) αλλά ο τερματοφύλακας της Πόρτο ήταν σ’ ετοιμότητα.
Ο Βέλντε προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, αλλά ο Κόστα έκανε καλή απόκρουση και το 0-0 παραμένει.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.