Η Πατσούκα θα είναι η αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, την ερχόμενη Τετάρτη (18/12).
Η μεξικανική ομάδα, κάτοχος του CONCACAF Champions Cup, επικράτησε 6-5 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας και παράταση) της αιγυπτιακής Αλ Αχλί, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, που έγινε στο στάδιο «974» του Κατάρ, και πλέον θα έχει την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας, στον τελικό που θα φιλοξενηθεί στο Λουσάιλ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Congratulations to @Tuzos — FIFA Challenger Cup champions! ?
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.