Ολυμπιακός: Πέτυχε τη νίκη με τη μεγαλύτερη διαφορά με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ
Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του απέναντι στον ΠΑΟΚ (90-60), κατέγραψε τη μεγαλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια, στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο απόγευμα χτες (17/11), κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας με 90-60, για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Μάλιστα, η διαφορά των 30 πόντων είναι η μεγαλύτερη με την οποία οι«ερυθρόλευκοι» νικούν τον Δικέφαλο του Βορρά, στη Θεσσαλονίκη. Από την περίοδο 1967-68 όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά οι δρόμοι του, οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με το διπλό 38 φορές και η προηγούμενη μεγαλύτερη νίκη τους ήταν εκείνη που σημείωσαν τον Μάρτιο του 2011 όταν επικράτησαν με 77-49.
Παράλληλα ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη του ήττα στο «PAOK Sports Arena» για το πρωτάθλημα, δεδομένου ότι η προηγούμενη μεγαλύτερη ήταν εκείνη του 2011.
Τυπικά όμως, η πιο «βαριά» εντός έδρας ήττα στην ιστορία των «ασπρόμαυρων» στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, παραμένει εκείνη στην οποία υποχρεώθηκαν από τον Άρη, τη σεζόν 1992-93, όταν ηττήθηκαν με 56-88. Ήταν όμως στα χρόνια που οι δύο ομάδες μοιράζονταν το Αλεξάνδρειο.
Παπανικολάου: «Σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ»
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, επικρατώντας με 90-60 για την 7η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, τόνισε στις δηλώσεις του πως οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν με τη σοβαρότητα που έπρεπε το παιχνίδι και σεβάστηκαν τον ΠΑΟΚ.
Όσα είπε ο Παπανικολάου:
«Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ όπως του αρμόζει και βγάλαμε πολύ ενέργεια στην έναρξη του αγώνα, ειδικά στην άμυνα, και βρίσκαμε γρήγορους πόντους στον αιφνιδιασμό για να ανοίξουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε απλά να διαχειριστούμε το παιχνίδι, να συνεχίσουμε δυνατοί στην άμυνά μας και να κλείσουμε το παιχνίδι. Ήταν ωραία ατμόσφαιρα να παίζεις σήμερα, κάναμε μια καλή εμφάνιση παρότι είχαμε τις απουσίες μας και τα παιδιά που χρειαζόντουσαν ξεκούραση.
Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες να είμαστε ανταγωνιστικοί παρά τις απουσίες. Ο μόνος δρόμος είναι προς τα πάνω, αυτό έρχεται με τη βελτίωση και την σκληρή δουλειά και με σοβαρές εμφανίσεις. Το μομέντουμ και οι καλές εμφανίσεις χρειάζονται συνέχεια και διάρκεια. Η ουσία είναι η ομάδα να παίρνει τη νίκη».
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442