Με ελλείψεις κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός – Στη Ρόδο για το 7Χ7 ο Παναθηναϊκός
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με απουσίες στη Θεσσαλονίκη για το ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL με τον ΠΑΟΚ (17/11, 20:15)- Στη Ρόδο αντιμετωπίζει τον Κολοσσό ο Παναθηναϊκός (17/11, 17:15)
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός επιστρέφουν στη μάχη της Stoiximan GBL, με τους Πειραιώτων των πολλών απουσιών να αντιμετωπίζουν σήμερα τον ΠΑΟΚ (17/11, 20:15) στη Θεσσαλονίκη. Λίγο νωρίτερα (17:15) ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Κολοσσό Ρόδου, εκτός έδρας, θέλοντας να συνεχίσει με το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα. Στο άλλο ματς της ημέρας, το Μαρούσι φιλοξενεί το Λαύριο (18:00).
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με… 11άδα, αρκετές απουσίες και τον 17χρονο Γιώργο Μπουρνελέ για την αποψινή αναμέτρηση.
Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Τάιλερ Ντόρσει που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αριστερά στους προσαγωγούς και τον Εβάν Φουρνιέ που έχει μυϊκό σπασμό στη μέση. Παράλληλα, εκτός θα είναι και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ (τενοντίτιδα περονιαίων), ο Στέφανος Σπάρταλης (διάστρεμμα), αλλά και ο Σακίλ Μακίσικ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan GBL.
Ταυτόχρονα, χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν που ταλαιπωρείται από ίωση, τον Μάριους Γκριγκόνις που έχει πρόβλημα στη μέση και τον Κώστα Αντετοκούνμπο στο γόνατο, θα παραταχθεί η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στη Ρόδο, απέναντι στον Κολοσσό.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL
- Προμηθέας – ΑΕΚ 84-76
- Περιστέρι – Καρδίτσα 71-78
- Πανιώνιος – Άρης 79-62
- Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός 17:15
- Μαρούσι – Λαύριο 18:00
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 20:15
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
- Πρώτος σκόρερ της Euroleague ο Βεζένκοφ, πρώτος στα τρίποντα ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442