Ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβιβ, αλλά κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Μία μέρα μετά το παιχνίδι, ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ επισημαίνοντας πως οι οπαδοί είναι η μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας, ενώ πρόσθεσε ότι η σεζόν τώρα ξεκινάει.
«Οι οπαδοί είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη. Σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη χθες το βράδυ. Η σεζόν τώρα ξεκινάει…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος