Ο Χουλιάν Κουέστα τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και ο νεαρός Σουηδός Φίλιπ Σίντκλεφ θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στο σημερινό (9/11, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε και σε άλλες σημαντικές αλλαγές, αναγκαστικές και μη, στην ενδεκάδα του σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα, νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα θα είναι οι Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς και Σίστο. Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο ο Ντιαντί.
Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Σίντκλεφ. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Χουάνκαρ το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Μόντσου και Σιφουέντες θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σίστο στην αριστερή και ο Γκαρθία θα παίξει πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Η 11άδα του Παναιτωλικού
O τεχνικός του Παναιτωλικού από την άλλη, παρατάσσει την ομάδα του με τον Τσάβες κάτω από τα δοκάρια και τους Μαυρία και Τορεχόν στα άκρα της άμυνας. Σιέλης, Παντελάκης και Μλάντεν στα στόπερ. Πέρες, Λούις και Μπουζούκης οι τρεις του κέντρου, με Λομόνακο και Λαχούντ στην επίθεση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
LIVE: Ζρινίσκι – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζρινίσκι – Κρίσταλ Πάλας για τα playoffs του Conference League.