Με τις γνωστές απουσίες ταξίδεψε η αποστολή του Άρη στο Αγρίνιο, για την αυριανή (9/11) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
Συγκεκριμένα, απόντες είναι οι τραυματίες Βέλεθ, Φαμπιάνο και ο τιμωρημένος Μάγιο. Τρεις σημαντικοί παίκτες για τον Άρη, τους οποίους δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Άκης Μάντζιος για το παιχνίδι στο Αγρίνιο.
Ακόμα, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για λόγους τακτικής οι Σαμόρα και Ζουλ, ενώ αντίθετα, επέστρεψαν οι Μοντόγια, Φατόρε, Παναγίδης και Κυριαζής.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Cuesta, Sidklev, Κυριαζή, Brabec, Rose, Montoya, Fattore, Juankar, Frydek, Cifuentes, Darida, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Παναγίδη, Sisto, Diandy, Suleymanov, Φετφατζίδη, Saverio, Quaison, Loren Moron.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (09/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού (17:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: Μονακό – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Μπαρτσελόνα για το πλέι ιν της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.