Η επιλογή της νέας διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εν προκειμένω του σερ Τζιμ Ράτκλιφ να λυθεί το συμβόλαιο του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως αιώνιου πρεσβευτή του κλαμπ, έγινε δεκτή με έντονη αποδοκιμασία όχι μόνο από τους φιλάθλους, αλλά κι απ’ το «θρύλους» των «κόκκινων διαβόλων».
Ο Έρικ Καντονά ήταν πολύ σκληρός στην τοποθέτηση που έκανε στο Instagram, «κατακεραυνώνοντας» τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του ανθρώπου που άλλαξε τη σύγχρονη Ιστορία του κλαμπ.
Η δήλωση του Καντονά
«Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα πρέπει να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον σύλλογο μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Τέτοια έλλειψη σεβασμού. Είναι εντελώς σκανδαλώδες. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα είναι το αφεντικό μου για πάντα! Και τους πετάω όλους σε μια μεγάλη σακούλα με σ…α!» έγραψε ο παλαίμαχος Γάλλος.
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2, Λουτσέσκου και Γιακουμάκης στάθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας και τόνισαν ότι δικέφαλος αγωνίστηκε για αυτούς.
Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2 και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρόμα με 1-1, η Ελλάδα παραμένει στην 11η θέση της βαθμολογίας της UEFA.