Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον έγραψε ξανά ιστορία!

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον έγραψε ξανά ιστορία!

Ο θρυλικός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σαρώνει και στον ιππόδρομο κατακτώντας τρόπαιο με κάθε τρόπο.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον χαρακτηρίστηκε ως «GOAT» (Κορυφαίος όλων των εποχών) και στον ιππόδρομο αφού το άλογό του κέρδισε έπαθλο 500.000 λιρών στο Διεθνές Τρόπαιο του Μπαχρέιν.

Το καλύτερο άλογο του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το Spirit Dancer, βγήκε νικητής εναντίον του Israr, που εκπαιδεύτηκε από τον John Gosden και τον Aidan O’Brien’s Point Lonsdale.

Μία έκπληξη πρώτου μεγέθους αφού ήταν σαν να παίζει -ποδοσφαιρικά – μια ομάδα τρίτης κατηγορίας κόντρα σε μία πρώτης με αντίστοιχους κορυφαίους προπονητές.

«Αυτό είναι το καλύτερο όλων των εποχών. Ήταν φανταστικό. Ενάντια σε τέτοια σούπερ άλογα, ήταν φανταστικό, δεν μπορώ να το πιστέψω», Επαναλαμβάνει πολλές φορές μετά το τέλος της κούρσας ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Ο Sir Alex Ferguson τιμήθηκε ως ο ειδικός καλεσμένος του Bahrain International Trophy, τελικά όμως δεν έμεινε απλά… καλεσμένος. Αποδείχθηκε η κεντρική φιγούρα της κούρσας αφού ο ιδιοκτησίας του, Spirit Dancer νίκησε στην κούρσα του 1 εκατομμυρίου δολλαρίων.

Δεν υπάρχουν πολλοί με επιτεύγματα του Sir Alex στον παγκόσμιο αθλητισμό, με τον άλλοτε προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να συγκεντρώνει 38 τρόπαια στα 26 χρόνια βασιλείας του και να παραμένει ένα ασύγκριτο σημείο αναφοράς στο Old Trafford.

Ωστόσο, παρά τα όσα έχει βιώσει, ο 81χρονος φαινόταν αρκετά έκπληκτος από αυτό που περιέγραψε ως την καλύτερη στιγμή του από το χόμπι του.

Ο Spirit Dancer του προπονητή, Richard Fahey , είχε φτάσει μέχρι Group 3, στο Strensall Stakes στο York, αλλά αυτή την φορά ήταν καταπληκτικός και κατάφερε να πάρει τη σπουδαία νίκη κόντρα σε νικητές Group 1 με τον Oisin Orr στη σέλα του.

«Αυτό είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί ποτέ, σε ιπποδρομίες, στο χόμπι μου και χωρίς αμφιβολία», είπε ο Sir Alex μετά τη νίκη του ίππου του, του οποίου τα ερυθρόλευκα χρώματα είχαν πασίγνωστα και τοποθετούνται είκοσι χρόνια πίσω με τον περίφημο Rock Of Gibraltar, αλλά και και πιο πρόσφατα με τους ίππους εμποδίων Protektorat και What A Friend.

Αφού είδαν το άλογό του να κερδίζει το Διεθνές Τρόπαιο του Μπαχρέιν, οι ποδοσφαιρόφιλοι έλεγαν όλοι το ίδιο πράγμα στα social media για τον Σερ Αλεξ: «Serial winner»!

Άδικο έχουν;

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024