Μπράιτον – Τότεναμ 3-2: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τους «γλάρους»
Η Μπράιτον επέστρεψε από το 0-2, έβαλε τρία γκολ σε 18 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τεράστια νίκη με 3-2 απέναντι στην Τότεναμ, για την 7η αγωνιστική της Premier League.
Από την κόλαση στον… Παράδεισο μέσα σε 18 λεπτά η Μπράιτον, με τους «Γλάρους» να φέρνουν «τούμπα» το ματς απέναντι στην Τότεναμ και να παίρνουν τη νίκη με 3-2, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο.
Μάντισον και Τζόνσον έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα του Ποστέκογλου, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν τρία γκολ στο δεύτερο μέρος με τους Μιντέ, Ριτέρ και Γουέλμπεκ και πανηγύρισαν σπουδαία νίκη, φτάνοντας τους 12 βαθμούς και την 6η θέση.
Στο 22’ ο Μάντισον έδωσε κάθετα στον Τζόνσον κι εκείνος πλάσαρε για το 0-1, ενώ στο 37′ ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έπιασε ένα αδύναμο πλασέ εκτός περιοχής αλλά ο Φερμπρούχεν έχασε την μπάλα κι έτσι ήρθε το 0-2.
Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν ωστόσο, με την Μπράιτον να χρειάζεται μόλις 18 λεπτά για να ανατρέψει την κατάσταση. Αρχικά στο 48′ ο Μιτόμα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ουντόγκι δεν έδιωξε σωστά και ο Μιντέ από κοντά πλάσαρε για το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ριτέρ δέχθηκε την ωραία κάθετη του Μιτόμα και μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 66′ ο Γουέλμπεκ με κεφαλιά εξ επαφής έγραψε το 3-2.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.