Νέα σεζόν στη Premier League, ίδιες… συνήθειες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» γνώρισαν την ήττα με 2-1 στην έδρα της Μπράιτον κι έτσι είχαν τη πρώτη απώλεια βαθμών μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.
Ο Ντάνι Γουέλμπεκ άνοιξε το σκορ για τους «γλάρους», ο Ντιαλό ισοφάρισε προσωρινά, για να έρθει ο Ζοάο Πέδρο στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 2-1.
Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από την αρχή με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες. Στο 32′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ζοάο Πέδρο σέντραρε η μπάλα πέρασε από όλους και πήγε στο Μιτόμα ο οποίος με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Γουέλμπεκ που προ κενής εστίας έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει τη κατάσταση. Μάλιστα με την συμπλήρωση μια ώρας αγώνας έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ντιαλό πάτησε περιοχή σούταρε δυνατά και με τη συνεισφορά του Βαν Χέκε ισοφάρισε σε 1-1. Στο 71’ η Γιουνάιτεντ σκόραρε ωστόσο το γκολ της ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς το πλασέ του Γκαρνάτσο προ κενής εστίας βρήκε στο γόνατο του Ζίρκζι ο οποίος ήταν εκτεθειμένος.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» πίεσαν για το γκολ της νίκης, ωστόσο αυτό τελικά το βρήκε η Μπράιτον «σοκάροντας« την ομάδα του Τεν Χαγκ. Στο 90+5’ ο Αντιγκρά έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και ο Ζοάο Πέδρο ανενόχλητος με κεφαλιά κέρδισε τον Ονάνα για το 2-1 της Μπράιτον.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του