Η ομάδα του Τεν Χάαγκ τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Φούλαμ, έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πήρε το τρίποντο με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζόσουα Ζίρκζι στο 87′.
Ο Ολλανδός πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος και στο ντεμπούτο του έδωσε τη λύση στους «κόκκινους διαβόλους» όταν ο χρόνος έδειχνε να τελειώνει και η πίεση αυξανόταν.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι όταν στο 13′ ο Ονάνα έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Τετέ, με τη Γιουνάιτεντ να ανεβάζει στροφές με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Στο 29′ ο Λένο νίκησε σε τετ α τετ τον Μπρούνο ενώ στο 35′ ο Γερμανός έκανε το ίδιο και πάλι απέναντι στον Πορτογάλο που βρέθηκε σε θέση βολής από εξαιρετική κάθετη του Κασεμίρο.
Δύο λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος χαφ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του από το κόρνερ του Ντιαλό έφυγε έξω. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Κασεμίρο από καλή θέση, με την μπάλα να φεύγει άουτ και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τόσες φάσεις, αλλά και πάλι η Γιουνάιτεντ έφτασε κοντά στο γκολ όταν στο 53′ ο Λένο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μάουντ. Στο 74′ ο Μαρτίνες με σωτήριο τάκλιν γλίτωσε τους γηπεδούχους που όσο περνούσε η ώρα έδειχναν να μην πατούν καλά. Για να έρθει τελικά η λύση στο 87′ από τον Ζίρκζι που είχε περάσει αλλαγή στο 60ο λεπτό.
Ο Γκαρνάτσο έκανε τη σέντρα και ο Ολλανδός με σουτ στην κίνηση σήκωσε το «Old Trafford» στο πόδι κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ αφού στην τελευταία φάση του ματς ο Ράσφορντ έβγαλε σε κενό τέρμα τον Γκαρνάτσο, με τον Αργεντινό να καταφέρνει να αστοχήσει.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την αποστολή του ντέρμπι.
Με γραπτή του δήλωση, ο Λούκα Ντόντσιτς ενημέρωσε πως δεν θα συμμετάσχει στα καλοκαιρινά «παράθυρα» της FIBA με την Εθνική Σλοβενίας, βάζοντας ως προτεραιότητα την οικογένειά του.