Απώλεια βαθμών για τη Ρόμα, η οποία έμεινε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τη Μόντσα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A.
Ολόκληρη η… ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, με τους «τζαλορόσι» να ανοίγουν το σκορ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν αρκετά άμεσα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ρόμα ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, γυρνώντας την μπάλα, δίχως όμως να μπορέσει να σπάσει την αμυντική γραμμή της Μόντσα, η οποία περίμενε την στιγμή της σε κάποια αντεπίθεση, που όμως δεν ήρθε ποτέ.
Στο δεύτερο 45λεπτό, οι παίκτες του Ιβάν Γιούριτς μπήκαν δυναμικά και στο 61′ ο Αρτέμ Ντόβμπικ με ωραία ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή πλάσαρε σωστά και έγραψε το 1-0. Η απάντηση της Μόντσα πάντως δεν άργησε να έρθει, με τον Ντάνι Μότα να μην λαθεύει εξ επαφής διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.