Ιστορική στιγμή για τον Χρήστο Μουζακίτη, καθώς ο νεαρός άσος πραγματοποιεί το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τον εμπιστεύεται και να τον ξεκινάει βασικό στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπράγκα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο 17χρονος άσος ήταν εξαιρετικός, ξεσηκώνοντας το κοινό του «Γ. Καραϊσκάκης» με τις υπέροχες ενέργειές του και δικαιώνοντας πλήρως τον Βάσκο τεχνικό για την επιλογή του να τον βάλει από την αρχή.
Ο Μουζακίτης αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του και πως αποτελεί ένα από τα καλύτερα project του ελληνικού ποδοσφαίρου για το μέλλον.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.