Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Καραπαπάς: «O βαθμολογικός πίνακας δεν αλλάζει, παραμένει αλλοιωμένος»
«Η επιτροπή διαιτησίας της UEFA ξεκαθάρισε τα πράγματα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες σε φάσεις όπως του Κουκουρέγια ή του Μουκουντί» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού
Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA ξεκαθάρισε ότι το χέρι του Κουκουρέγια στον προημιτελικό με τη Γερμανία είναι πέναλτι και «κατέρριψε» το τελευταίο επιχείρημα για το χέρι του Μουκουντί στη Λιβαδειά.
Με αφορμή την διαρροή της UEFA, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε μια ανάρτηση στη οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως «περιμένουμε τη συγγνώμη των ελ Ελλάδι Ελλήνων και ξένων “ειδικών” της διαιτησίας».
Δείτε την ανάρτησή του:
«Η επιτροπή διαιτησίας της UEFA ξεκαθάρισε τα πράγματα για να μην υπάρχουν αμφιβολίες σε φάσεις όπως του Κουκουρέγια ή του Μουκουντί, όταν η μπάλα πηγαίνει στα δίχτυα.
Είναι πέναλτι! Περιμένουμε τη συγγνώμη των ελ Ελλάδι Ελλήνων και ξένων “ειδικών” της διαιτησίας! Ή μάλλον όχι! Δεν περιμένουμε τίποτα. Ο βαθμολογικός πίνακας δεν αλλάζει. Θα παραμείνει αλλοιωμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…