Ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά το «δώρο» που έκανε στους φίλους της ΑΕΚ με την απόκτηση του Αντονί Μαρσιάλ, γιόρτασε την περασμένη Τετάρτη (18/9) τα γενέθλιά του στο μαγαζί, στο οποίο τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας γιόρτασε τα 55α του γενέθλια και το χάρηκε δεόντως, τόσο πολύ που ανέβηκε στην σκηνή και έκλεψε λίγη από την δόξα του πολύ γνωστού Έλληνα τραγουδιστή.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό πάρτι για τον εορτασμό των γενεθλίων του, κατά το οποίο ανέβηκε και στην σκηνή παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τραγούδησε το «Αγάπα με» του Γιάννη Πουλόπουλου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.