Απόστολος Λύτρας: Ξεσπά η γιαγιά της Πολυζωγοπούλου – «Πώς πήρε αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να καταλάβω»
Η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Buongiorno» για την υπόθεση. Ο Απόστολος Λύτρας πάντως επέστρεψε στην κανονικότητα, όπως λέει ο ίδιος
Ύστερα από 82 ημέρες παραμονής στις φυλακές, ο Απόστολος Λύτρας, που κρατείτο για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της εν διαστάσει συζύγου του, αποφυλακίστηκε τελικά το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Ο ίδιος όπως είπε σήμερα είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στην κανονικότητα. Την ίδια ώρα η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου ξεσπά για τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα, λέγοντας ότι:« Τώρα που αποφυλακίστηκε ο Αποστόλης, θα πρέπει κάποιος να φυλάει την Σοφία».
Υπενθυμίζεται ότι το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να παραπέμψει το γνωστό ποινικολόγο στο εδώλιο για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας, κατά μετατροπή της αρχικής κατηγορίας για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Ξεσπά η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου
Η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μίλησε στο «Buongiorno» για την υπόθεση.
«Η Σοφία είναι η ζωή μου. Την μεγάλωσα με πολλή αγάπη, στοργή και αγώνα, και έγινε ένας άγγελος. Ούτε σχολείο δεν είχε πάει ακόμα και θυμάμαι ότι φερόταν σαν ενήλικη, ήταν πολύ ώριμη. Πώς πήρε αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορώ να καταλάβω. Πίστευα ότι την αγαπούσε, αλλά την έδειξε την… αγάπη του. Άργησε αλλά την έδειξε. Τώρα που αποφυλακίστηκε ο Αποστόλης, θα πρέπει κάποιος να φυλάει την Σοφία, γιατί αυτό είναι σοβαρό. Ο άνθρωπος γεννιέται δεν γίνεται. Ελπίζω να μην το ξανακάνει», δήλωσε.
Και συνέχισε: «Είμαι φοβισμένη για το κορίτσι, γιατί έχει το παιδί της. Δεν θέλω να έχει φόβο αλλά ούτε και η μανούλα του. Πού ξέρω εγώ ότι δεν θα ξαναγίνει, αφού δεν είναι μέσα; Δεν έπρεπε να είναι έξω. Έπρεπε να είναι μέσα με τιμωρία, να τρώει μια φορά την ημέρα. Βαράνε τον άνθρωπο; Ο άνθρωπος είναι ιερό πράγμα. Θέλω να μην στεναχωριέται η Σοφία γιατί έχει το παιδάκι της και τα νιάτα της. την αγαπάω πολύ. Ήταν να το περάσει αυτό, να πικραθεί. Ποιος περίμενε τέτοια πράγματα; Δύο μορφωμένοι άνθρωποι να φτάσουν εκεί που έφτασαν. Έπρεπε να συμβουλεύουν και όχι να τους συμβουλεύουν. Τι τα έμαθαν τα γράμματα;»
Επιστρέφω στην κανονικότητα… λέει ο Λύτρας
H κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Απόστολο Λύτρα έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, όπου ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει στην κανονικότητα και τη δικηγορία.
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442