Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο όρος Πέσιμο, στην περιοχή του άνω Παγκρατίου Παραμυθιάς, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σπεύδει άμεσα για την αντιμετώπισή της.
Σύμφωνα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παραμυθιάς, η πυρκαγιά προκλήθηκε από κεραυνό και, μέχρι στιγμής, δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Επιτόπου επιχειρούν τρία πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Παραμυθιάς, με συνολικά επτά πυροσβέστες να καταβάλλουν προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς. Παράλληλα, τρία αεροσκάφη πραγματοποιούν ρίψεις νερού από αέρος, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση των φλογών και να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο.
Η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να οριοθετηθεί.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας