Μετά τη Μαρία Σάκκαρη, και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη «μάχη» του US OPEN.
Ο Έλληνας τενίστας θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ελληνοαυστραλό Θανάση Κοκκινάκη, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς του πρώτου γύρου. Μάλιστα, η αναμέτρηση αυτή θα ανοίξει το πρόγραμμα της 2ης ημέρας των αγώνων την Τρίτη στο Grandstand (18:00, Eurosport).
Για δεύτερη φορά
Οι δύο τενίστες θα συναντηθούν για δεύτερη φορά σε Grand Slam, μετά το απίθανο ματς στον δεύτερο γύρο του Australian Open του 2021, όπου ο Στέφανος είχε επικρατήσει στο 5ο σετ. Αυτή είναι και η μοναδική φορά που έχουν τεθεί αντιμέτωποι.
Ο νικητής της αναμέτρησης θα διασταυρωθεί στον δεύτερο γύρο με τον αντίστοιχο της αναμέτρησης Μπόρζες-Κορία που θα αναμετρηθούν λίγο αργότερα (19:30). Στον τρίτο γύρο, είναι πολύ πιθανό να περιμένει ο Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ, ενώ αν ο Έλληνας τενίστας φτάσει για πρώτη φορά στους «16» του US Open, το πιθανότερο είναι να συναντήσει εκεί τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής