Το ισραηλινό drone, σύμφωνα με τις IDF, εντόπισε και «εξουδετέρωσε» διοικητή της Δύναμης Ραντβάν της Χεζμπολάχ, Χουσεΐν Ιμπραΐμ, στην περιοχή Τζουρ, στο νότιο Λίβανο. Πριν λίγες ώρες υπήρξε επιβεβαίωση από κανάλι στο Telegram που σχετίζεται με την Χεζμπολάχ.
Ο υψηλόβαθμος διοικητής της Χεζμπολάχ επέβαινε σε μηχανή, όταν το ισραηλινό drone τον εντόπισε και εκτόξευσε πύραυλο εναντίον του.
WATCH: Israeli airstrike takes out Hezbollah terrorist Hussein Ibrahim Kasseb, a commander in the Radwan Force pic.twitter.com/43gyyorCHL
Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε πως «θρηνεί την απώλεια και γιορτάζει το μαρτύριο του έντιμου μαχητή της Χουσεΐν Ιμπραήμ Κασάμπ, ο οποίος ξεσηκώθηκε στο δρόμο προς την Αλ Κουντς και στην υπεράσπιση του νότιου Λιβάνου».
Γεννήθηκε το 1989, από την Tier Debba, και έζησε στο Burj Al-Shemali της Τύρου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας