Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Τρίτης (6/8), με τα βλέμματα να στρέφονται τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ σε Champions και Conference League αντίστοιχα.
Φυσικά από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν το ματς-πρόκληση της Εθνικής μπάσκετ κόντρα στη Γερμανία για τα προημιτελικά του Ολυμπιακού Τουρνουά, αλλά και ο τελικός του Μίλτου Τεντόγλου στον τελικό του μήκους.
Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Νόα (19:οο) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Μάλμε (20:00) και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στα play-offs Champions του League.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
LIVE: Βιλερμπάν – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιλερμπάν – Ολυμπιακός για την 35η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή Άγγλου επιθετικού και στα πλάνα του για το ματς (7/4) του Champions League
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.