Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ ώστε να ενισχύσει τα άκρα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι Τούρκοι εμπλέκουν έτσι τους Πράσινους με τον Κερέμ Ακτούρκογλου. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα αναφέρει το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον εξτρέμ της Γαλατασαράι.
Ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα μπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον Κερέμ Ακτούρκογλου.
Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ώστε να συγκεντρώσει πληροφορίες τόσο για τις αξιώσεις της ομάδας, όσο και για τις απαιτήσεις του Ακτούρκογλου.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει χρηματιστηριακή αξία στα 15 εκατομμύρια ευρώ και συνεπώς δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για την ελληνική ομάδα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
ÖZEL – Panathinaikos, Kerem Aktürkoğlu’nun temsilcisiyle iletişime geçti. Galatasaray’ın bonservis ve Kerem’in maaş beklentisi hakkında bilgi talep etti.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.