Ο Πεπ Μπιέλ επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Άουγκσμπουργκ αποφασισμένος να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά και την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Στο φιλικό κόντρα στον Άγιαξ, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός και ελπίζει να αποκτήσει ρυθμό, όσο περνούν οι μέρες και συνεχίζεται η προετοιμασία στην Ολλανδία.
Μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, ο Μπιέλ είπε:
«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα μας απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Δουλέψαμε καλά και αγωνιστήκαμε σωστά για αρκετά λεπτά, προσπαθώντας να αποκτήσουμε ρυθμό.
Μόλις ξεκινήσαμε την προετοιμασία. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε αρχίσει να αποκτούμε ρυθμό και μου αρέσει ο τρόπος που κυλάει η προετοιμασία.
Εδώ είναι που μου αρέσει να βρίσκομαι, είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Δουλεύω αρκετά για να γίνω ακόμη πιο χαρούμενος και θέλω να είμαι μέλος της ομάδας».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Το σημερινό (10/1) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων, με τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Ολυμπιακός και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν από τη Super League