Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων πλησιάζει επικίνδυνα και η Γερμανία κατέληξε στους δώδεκα παίκτες που θα την εκπροσωπήσουν στη διοργάνωση της Γαλλίας για το 2024.
Ο Γκόρντον Χέρμπερτ ανακοίνωσε την δωδεκάδα, από την οποία κόπηκαν οι Γιούστους Όλατς, Ντέιβιντ Κράμερ, Λέον Κράτσερ και Λουίς Ολίντε.
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είναι στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Γαλλία, Ιαπωνία και την Βραζιλία.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.