Φωτιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στο νησί της Ύδρας ξέσπασε το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου.
Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες η φωτιά ξέσπασε περί τις 11:00 και κατακαίει απορρίμματα.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα από το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Ύδρας και ένα ελικόπτερο, ενώ μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς 4 πυροσβέστες από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Τροιζήνας.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής:
#Πυρκαγιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στο νησί της Ύδρας. Επιχειρούν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα από το Εθ. Π.Κ. Ύδρας, και 1 Ε/Π ενώ μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς 4 #πυροσβέστες από το Π.Κ. Τροιζήνας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.