Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), επικράτησε στον αγώνα σπριντ του Αυστριακού Grand Prix της Formula 1, που διεξήχθη σήμερα (29/6) στο Red Bull Ring.
Κάτω από την έντονη ηλιοφάνεια, ο Ολλανδός «πιλότος», άφησε πίσω του τις δύο McLaren του Αυστραλού, οσκαρ Πιάστρι και του Βρετανού, Λάντο Νόρις, στο τέλος των 23 γύρων του αγώνα και έτσι έχει επικρατήσει και στα τρία σπριντ που έγιναν αυτήν την σεζόν.
«Όταν εγκρίθηκε το DRS, ήταν περίπλοκο. Είχαμε έναν καλό αγώνα, η McLaren μου έφερε προβλήματα, αλλά ήταν ένας ευχάριστος αγώνας. Στη συνέχεια, όταν ήμουν εκτός DRS, μπόρεσα να συγκεντρωθώ στον αγώνα μου. Υπάρχουν ακόμη πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν πριν το Grand Prix» την Κυριακή, υπογράμμισε μετά τον τερματισμό ο «Mad Max».
οσον αφορά στον Πιάστρι, δήλωσε: «Χαρούμενος; Και ναι και όχι. Κάποια στιγμή σκέφθηκα ότι θα μπορούσα να εκμεταλλευθώ τον αγώνα μεταξύ του Μαξ και του Λάντο για να περάσω… κρυφά, αλλά δεν μπορούσα. Μου έλειπε λίγο, ο ρυθμός για να προσπεράσω τον Μαξ».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.