Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, τόνισε πως άπαντες στην Εθνική Ομάδα είναι προσγειωμένοι εν όψει της μεγάλης πρόκλησης του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ (2-7/7).
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χαραλαμπόπουλος:
«Είναι πολύ σημαντικό, που στο τελευταίο φιλικό έπαιξε μαζί όλη η ομάδα, καθώς μπήκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί μας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προσδοκίες από την ομάδα μας, παίζοντας στη δική μας χώρα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν θα υποσχεθούμε τίποτα πέρα από το ότι θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, έχοντας το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας.
Χημεία δεν μπορεί να βρει καμία ομάδα αυτήν τη στιγμή, όπως θα την ήθελε, καθώς έχουμε όλοι πολύ μικρό χρόνο προετοιμασίας. Βρισκόμαστε θεωρώ, όμως, σε καλό δρόμο και στην πρεμιέρα με τη Δομινικανή Δημοκρατία (3/7) θα φανεί το σε τι επίπεδο πραγματικά είμαστε».
Όσο για το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο; «Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας όλοι μαζί. Είναι τιμή μας να φοράμε το εθνόσημο και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι ένας από τους πλέουν περιζήτητους ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να λείπει από τον... χορό!
Τενίστας από τη Δομινικανή Δημοκρατία τιμωρήθηκε με 4,5 χρόνια αποκλεισμό λόγω εμπλοκής του σε στημένο αγώνα διπλού, το 2022 - Πότε θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει σε αγώνες τένις