Ένα ακόμη δημοσίευμα από τη Record για τον Φώτη Ιωαννίδη, παρά το γεγονός πως πλέον η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει αποσυρθεί από την προσπάθεια απόκτησής του.
Το Πορτογαλικό Μέσο επανέρχεται με νέες πληροφορίες, αυτή τη φορά για το τι ακριβώς προσέφεραν τα «λιοντάρια» στον 24χρονο Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού.
Ο Ιωαννίδης θα γινόταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ, ενώ θα έμπαινε ρήτρα αγοράς η οποία θα ανερχόταν στα 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως αυτή του Γιόκερες! Επίσης, θα είχε αδιαμφισβήτητα και ένα πολύ κομβικό ρόλο στην ομάδα.
Ωστόσο, παρά και την προοπτική του Champions League, ο νεαρός φορ επέλεξε να μείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς το πρότζεκτ της ομάδας της Λισαβόνας δεν φάνηκε να τον ενδιαφέρει τόσο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.