Ο Τσέφεριν αποθέωσε τον Γιαμάλ
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν αποθέωσε τον Λαμίν Γιαμάλ για την εμφάνισή του κόντρα στην Κροατία.
Επαινετικός ήταν ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν για τον εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, μιλώντας στο (ισπανικό) TVE:
«Αν είχα μια ομάδα, θα ήταν ο πρώτος παίκτης που θα αγόραζα αν είχα αρκετά χρήματα. Για μένα είναι ο καλύτερος νεαρός παίκτης στον κόσμο και θα μπορούσε πολύ σύντομα να είναι ο καλύτερος στον κόσμο γενικά», είπε ο 56χρονος Σλοβένος πρόεδρος της UEFA, ενώ είπε για την Ισπανία.
«Η Ισπανία είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχω ήδη πει ότι για μένα είναι ένα από τα φαβορί του Euro».
Θυμίζουμε πως η «φούρια ρόχα» άρχισε ιδανικά την πορεία της στο Euro επικρατώντας με 3-0 της Κροατίας, με τον Γιαμάλ μάλιστα να δίνει και μία ασίστ πριν γίνει αλλαγή στο φινάλε της αναμέτρησης για να αποθεωθεί από τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο.
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»
- Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Κυριακής (18/1) θα αφιχθεί στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
- Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 82-79: Σπουδαία νίκη, με κορυφαίο τον Ντε Κολό, η ομάδα του Σάρας!
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η «μαύρη τρύπα» 57,5 εκατ. ευρώ λόγω της επιστροφής στο 1914
- Ρεάλ Μαδρίτης: Το τέλος του Αλόνσο ανοίγει τον δρόμο για τον Βινίσιους
- Ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο Αντίνο, τον προανήγγειλε με ανάρτηση (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)


















































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442