Η εθνική Γερμανίας μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Euro 2024 , που θα την βρει ως οικοδέσποινα να υποδέχεται την Σκωτία την Παρασκευή (14/6,22:00), με την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να δέχεται ένα πλήγμα λίγο πριν από τη σέντρα.
Ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς, ο οποίος βρισκόταν στην 26μελή αποστολή των Γερμανών, τέθηκε νοκ-άουτ για το τουρνουά λόγω αμυγδαλίτιδας.
Την αποκάλυψη αυτή έκανε με σημερινό της δημοσίευμα η «Bild», με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο από την πλευρά του να προσθέτει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας κάλεσε ήδη τον Εμρέ Τσαν για να καλύψει το κενό του. Ο 20χρονος μέσος της Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν, όπου είχε 25 συμμετοχές (2 γκολ,2 ασίστ) και η απουσία του θα αποτελέσει πλήγμα αφού ο Νάγκελσμαν τον υπολόγιζε αρκετά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
🚨🇩🇪 Aleksandar Pavlović will miss Euro 2024 due to tonsillitis, reports BILD.
LIVE: Καραμπάγκ – Άγιαξ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Άγιαξ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Η ΚΕΔ όρισε και πάλι Γερμανούς διαιτητές στον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός, όπως άλλωστε σε όλα τα ντέρμπι ως τώρα στο πρωτάθλημα. Εξαίρεση αποτέλεσε το πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη
Ο δρόμος για την πρόωρη ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Λανουά είναι συγκεκριμένος και όλα περνούν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ