Ακόμη ένα μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή της η Κατερίνα Στεφανίδη. Μετά από έναν τρομερό αγώνα στον τελικό του επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, το οποίο είναι το πέμπτο της συνεχόμενο και 12ο συνολικά στην καριέρα της.
Σήμερα έγινε η απονομή των μεταλλίων, με την Ελληνίδα αθλήτρια να μιλά στην κάμερα της ΕΡΤ και να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.
Η στιγμή της απονομής:
Όσα δήλωσε η Στεφανίδη:
«Κάθε μετάλλιο είναι διαφορετικό. Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να κοιτάξω χθες γύρω μου. Μεγαλώνεις με κάποια όνειρα τα οποία έχεις πετύχει και μετά θες παραπάνω και ξεχνάς να σταματήσεις και να κοιτάξεις γύρω σου, για να δεις ότι είσαι εκεί που ήθελες να φτάσεις», ανέφερε συγκινημένη η Στεφανίδη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.