Αυτό αναφέρει σήμερα (1/6) η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», σύμφωνα με την οποία ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός της Νάπολι αποδέχθηκε την δελεαστική πρόταση του παριζιάνικου συλλόγου, ο οποίος έχει βγει στην αγορά αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ.
Σύμφωνα με όσα γράφει η Equipe, η πρωταθλήτρια Γαλλίας επιδιώκει πλέον συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο που ανήκει στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.
Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, ο πρόεδρός Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, αλλά και ο Λουίς Ενρίκε, βιάζονται να κλείσουν τα θέμα της αγοράς του, αφού τον θεωρούν ιδανικό αντικαταστάτη του Γάλλου σούπερ σταρ ο οποίος θα ενταχτεί στην Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο διάστημα, και θα κάνουν ότι μπορούν για να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του.
Το συμβόλαιο του Κβαρατσκέλια με τους «Παρτενοπέι» λήγει στις 30 Ιουνίου 2027 και ο ναπολιτάνικος σύλλογος εργάζεται για την ανανέωσή του, δεδομένου ότι ο Γεωργιανός άσος αναφέρεται ως ένας από τους παίκτες από τους οποίους θέλει να βασιστεί ο επόμενος προπονητής της Νάπολι, Αντόνιο Κόντε.
Προ των πυλών ο Κόντε
Ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι ένα βήμα πριν επιστρέψει στους ιταλικούς πάγκους μετά την επιτυχημένη του θητεία στην Ίντερ, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν η Τότεναμ, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια ιδιαίτερη επιτυχία.
Οι «παρτενοπέι» είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσουν την τελική συμφωνία τη Δευτέρα (3/6), ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κόντε, ενδέχεται να είναι αξίας περίπου 18 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.