Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γκασπερίνι: «Ευχαριστώ τη Νάπολι, αλλά θα μείνω στην Αταλάντα»

Γκασπερίνι: «Ευχαριστώ τη Νάπολι, αλλά θα μείνω στην Αταλάντα»

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έστειλε μήνυμα παραμονής στο Μπέργκαμο και την Αταλάντα, ευχαριστώντας την Νάπολι για τις προτάσεις που του έχει κάνει

Η Αταλάντα έκλεισε χθες βράδυ με ιδανικό τρόπο την χρονιά, αφού οι μπεργκαμάσκι επικράτησαν με 3-0 της Τορίνο για την 38η αγωνιστική της Serie A, τερματίζοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Europa League.

«Αρχιτέκτονας» της φετινής επιτυχίας, αλλά και γενικότερα της παρουσίας της Αταλάντα τα τελευταία χρόνια στo Kαμπιονάτο, είναι ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος πλέον έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο 66χρονος τεχνικός, βρίσκεται στα ραντάρ του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τη Νάπολι αλλά ο ίδιος έκανε σαφείς τις προθέσεις του που δεν είναι άλλες από το να παραμείνει στην ομάδα του Μπέργκαμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Είμαι πολύ δεμένος με την Αταλάντα και του χρόνου θα είμαι ακόμη εδώ. Ωστόσο, ευχαριστώ όσους με σκέφτηκαν. όπως η Νάπολι. Είμαι σίγουρος ότι ο Ντε Λαουρέντις θα κάνει μια μεγάλη ομάδα», δήλωσε στο Sky Sports μετά το φινάλε της φετινής Serie A και την νίκη επί της γκρανάτα.

Και όλα αυτά, ενώ την ίδια ώρα στα ιταλικά Μέσα γίνεται λόγος για συμφωνία της Αταλάντα με τον Γκασπερίνι για νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και ο 66χρονος προπονητής θα υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες συμβόλαιο μέχρι το 2026, το οποίο θα του αποφέρει 5 εκ. ευρώ ετησίως. Επίσης, σε αυτή τη συμφωνία θα προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

inSports

Η Μπαρτσελόνα αφήνει τον Χεζόνια και πάει για άλλον φόργουορντ (pic)

Μετά το… μπλέξιμο στην υπόθεση Χεζόνια, η Μπαρτσελόνα έχει εστιάσει αλλού για την ενίσχυσή της στα φόργουορντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024