Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει αύριο στο Πανθεσσαλικό (25/5, 20.30) και ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για το επερχόμενο μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα του.
Ο Έλληνας επιθετικός ανέφερε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο.
«Έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωαννίδης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
-Πως κύλησε η προετοιμασία και σε τι κατάσταση είναι: «Όλη την εβδομαδα δουλεύουμε πολύ εντατικά. Είναι ο μοναδικός μας στόχος. Έχουμε κάνει πολλή δουλειά. Ο Στόχος είναι ένας, να φέρουμε το τρόπαιο στην Αθήνα. Και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει.»
-Για το αν υπάρχει πίεση, καθώς ο Παναθηναϊκός πέραν του τίτλου διεκδικεί και ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Είμαστε επαγγελματίες κρινόμαστε για αυτό. Έχουμε μπροστά μας 90′ ή 120 λεπτά και πρέπει να φέρουμε εκτός από Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί είναι πολύ σημαντικό να παίζει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη»
-Για την απουσία του από τα δυο τελευταία ματς, την αλλαγή προπονητή και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Το κλίμα μεταξύ των παικτών ήταν πάντα σε καλό επίπεδο. Ο κόουτς μας ξέρει, γνωρίζει τους πάντες, ξέρει τι χρειαζόμαστε. Μας έχει βοηθήσει πολύ. Το δείξαμε και στο τελευταίο ματς. Και έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για τον τελικό και θα το κάνουμε και σήμερα ώστε να είμαστε στο 1000% για το αυριανό ματς »
-Αν υπάρχει βάρος στο ότι ο ΠΑΟ χρειάζεται το πόσο επιδραστικός είναι: «Όχι, είναι κίνητρο για εμένα. Εγώ το δημιούργησα αυτό και δεν είναι βάρος. Είναι η δουλειά μου αυτή. Θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει τους στόχους του και θα τα δώσω και πάλι αύριο όλα για να γίνω επιδραστικός και πάλι»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.